TUOTTEET


Tuotevalikoimastamme löydät kotimaiset kasviuutteet. Uuttemme ovat yhteensopivia COSMOS-standardin kanssa, uutteiden ja raaka-aineiden hygieniataso vastaa ISO-17516 vaatimuksia.

Valmistamme valikoituja biouutteita elintarvike- ja kosmetiikkateollisuuden tarpeisiin kotimaisista raaka-aineista tilausperusteisesti. WILDHealth™ sarjan biouutteita hyödyntävät muun muassa luontaistuote- ja ravintolisävalmistajat, elintarviketeollisuus sekä terveellisiä juomia valmistavat yritykset. WILDCare™ sarjan biouutteet ovat käytössä muun muassa shampoissa ja hiustenhoitoaineissa sekä monissa kotimaisissa ja skandinaavisissa ihonhoitoon keskittyneissä tuotesarjoissa. Kaikkien WILD-tuotteiden materiaalit tulevat suomalaisista metsistä. Tuotesarjoissa hyödynnämme laajasti erilaisia kotimaamme metsistä löytyviä kasvimateriaaleja. WILDHealth™

WILDHealth™ sarjan biouutteet ovat villipoimittuja ja miedoilla tekniikoilla valmistettuja ravintolisä- ja elintarviketuotteisiin soveltuvia etanoliuutteita ja spray-kuivattuja jauheita. Kaikkien uutteidemme raaka-aineet tulevat Suomesta. Meille tärkeää on, että valmistamamme uutteet ovat turvallisia, ja niistä on saatavilla luotettavaa tutkimustietoa. WILDHealth™ sarjasta löytyy muun muassa kotimaisia luontaisia vitamiineja ja antioksidantteja sisältäviä marjajauheita, Pohjolan Ginsenginä tunnettua ruusujuurta eli Rhodiola Roseaa, sekä 2010-luvun uusia suosikkeja, Pakuri- ja Reishiuutteita.

WILDCare

WILDCare™ sarjan biouutteet ovat luonnosta kerättyjä ja tarkasti valikoituja kasviperäisiä raaka-aineita, jotka toimivat kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden vaikuttavina aineina. Raaka-aineiden alkuperämaa on Suomi. Valikoima sisältää suomalaisista villipoimituista kasveista valmistettuja glyseroli-vesiuuteita sekä öljyuutteita, jotka soveltuvat laajasti erilaisiin kosmetiikkatuotteisiin shampoista ja hoitoaineista kasvovoiteisiin ja seerumeihin. WILDCare™ sarjasta löytyy perinteisiä ihon hoidossa käytetyjä yrttiuutteita kuten kuusta, pihkauutetta, koivua, nokkosta, ja siankärsämöä, mutta myös erikoisempia tuttavuuksia kuten mustikanlehti-, männynkuori-, ruusujuuri-, ja paju-uute. 


Kosmetiikkaan soveltuvat uutteet löydät helposti täältä: kosmetiikan-turvallisuusarviot.fi